Honden- en kattenverzorging Stefanie
Honden- en kattenverzorging Stefanie
Honden- en kattenverzorging Stefanie
Honden- en kattenverzorging Stefanie

Extra diensten

Extra diensten en informatie over prijzen

Wat houdt de verzorging van de vacht in?

  • De vacht wordt geschoren of getrimd naar eigen keuze.
  • De hond wordt gewassen met een speciale  shampoo.
  • De vacht wordt geföhnd en 'in model' geknipt.
  • De oren worden schoon gemaakt.
  • De nagels worden geknipt.
  • De vacht wordt 'in model' geborsteld.
  • De vacht wordt afsluitend besproeid met een vleugje eau de parfum.

Ook tijdens de wintermaanden heeft je hond behoeften aan een trimbeurt.

Een veel gehoorde opmerking in het trimsalon is dat mensen de hond in de winter liever niet laten trimmen. dit is zeker onjuist.

Extra diensten die ik aanbied:

Puppygewenning in het trimsalon: Ik voorzie dan voldoende tijd voor jou en je pup om je te informeren over zijn vacht en verzorging! Ik vertel je ook welk materiaal u best gebruikt en hoe je dit gebruikt. De pup wordt ondertussen gewend aan de sfeer in het hondenkapsalon en krijgt een kleine borstelbeurt. Als je dit doet voordat je pup 4 maanden (16 weken) oud is, dan onthoudt hij dit voor de rest van zijn leven! Zo wordt het onderhoud niet enkel voor mij, maar ook voor je hondje een heel stuk aangenamer! En dat is in de eerste plaats in het belang van je hond! 

Nagels knippen: Ook honden die geen vachtverzorging nodig hebben, maar wel té lange nagels hebben, kunnen bij mij terecht. Bel wel even vooraf zodat ik even tijd voor je hond kan maken. 

Transport: je beschikt over geen wagen en je woont in de streek ? Mits kleine vergoeding kom ik graag je hondje ophalen en terugbrengen

Prijslijst

Het is soms moeilijk om een prijs te plakken op de verzorging van je hondje, gezien dat elk hondje anders is en er verschillende factoren meespelen bv komt het hondje regelmatig, zijn er veel klitten, welke behandeling je wenst …

Iedere hond en elke vacht is anders. Een chihuahua is nu gemakkelijker te trimmen dan een vervilte bouvier. Het hangt dus af van de hond en de staat van zijn vacht.